Interaktiva Möten | EventApp & MötesApp

KONTAKTA:

Interaktiva Möten
Tommy Brotte
Stockholm

»Hemsida

08-410 88 400


  • INFORMATION

VI ERBJUDER EFFEKTIV & OMTYCKT EVENTAPP & MÖTESAPP

Interaktiva Möten erbjuder digitala lösningar som förstärker effekten av möten & konferenser i form av sin omtyckta EventApp & MötesApp. Vi erbjuder även mentometer...

MÖTESAPP FÖR MODERNA KONFERENSER OCH MÖTEN, SOM GER BESTÅENDE AVTRYCK?

Konferenser, möten & events kräver ofta stora insatser i form av arbete, tid och ekonomi. Du som väljer att anordna en konferens vill förmodligen få ut så mycket som möjligt av den. Om du lyckas engagera deltagarna och samtidigt ta till vara de stora kunskaper, skiftande erfarenheter och insikter som ryms hos deltagarna har du mycket att vinna. Här är våra EventApp'ar och MötesAppar ett stort hjälpmedel.

Vi på 'Interaktiva Möten' erbjuder vår utvecklade och beprövade Event App / Eventapp & MötesApp. Vi erbjuder effektiva mötesformat och seniort stöd till dig som arrangör. Du kan antingen köpa en helhetslösning eller bara delar av vårt erbjudande som ingår i vår enkla och omtyckta Eventapp och Mötesapp. Man kan även kalla den för en utvecklad mentometer 2.0, men som innehåller mycket fler funktioner...

VÅR EVENT-APP HJÄLPER DIG!

För att underlätta interaktion och för att förse dina deltagare med rätt information före, under och efter konferensen / evenemanget erbjuder vi mötesappen / eventappen MeetApp. MeetApp är en konferensapp som innehåller mängder av möjligheter att aktivera, inspirera, informera, och skapa engagemang. Det viktigaste och bästa med vår Mötesapp / konferensapp är att den förlänger och förstärker effekten av möten & konferenser för kontarensdeltagarna.

EGEN MÖTESAPP MED EGEN LOGO OCH EGNA FÄRGER

Med hjälp av appen får du de förutsättningar som krävs för att dina deltagare både ska bära med sig nya kunskaper och för att öka deras engagemang över tid. MötesAppen levereras normalt med ert namn, er logo och i era färger. 

VI GER ER SUPPORT

Interaktiva Möten är preferred partner för MeetApp i Sverige och vi hjälper dig att teckna ditt MeetApp-avtal samtidigt som vi hjälper dig att producera appen och ger dig utbildning, stöd och support så att du enkelt och säkert kommer igång.

Varmt välkomna att kontakta oss, så berättar vi mer om vår MötesApp, vår EventApp och våra utvecklade mentometer-appar / system.

/Tommy Brotte, Interaktiva möten


REFERENSER

1-referens

"Mötesappen var ett kul och effektivt sätt att utveckla vår konferens. Den Tillförde ökad energi och bättre inblick kring hur man tänker och resonerar i olika frågor"
/Karin Ytterström
Kommunikationschef Samtrafiken i Sverige AB

"Den digitala workshopen innebar att vi fick mycket mer energi i vårt möte och betydligt mer förståelse för och engagemang kring våra utmaningar och frågeställningar. MötesAppen i sig skapar också nyfikenhet och delaktighet. Processmässigt fungerar det mycket bra med snabba gruppreflektioner och dokumentation som blir klar direkt på plats"
/Robert Kingfors, VD TEBAB

 

 

emlogo-foot-since1998

Eventmarket Svenska AB | fb-rund | Ö. Hamngatan 12 | 732 30 Arboga | 0589-180 95 | info@eventmarket.se | eventmarket.se | org.nr: 556550-4015