Hoppsan

KONTAKTA:

Hoppsan
Andreas Hidén
Stentäppsv. 2
712 95
GRYTHYTTAN
  • Örebro Län

»Hemsida

070-683 43 66


  • INFORMATION

STUDSMATTA, HIGH TRAMPOLINE & KLÄTTERVÄGGAR...

Hoppsan är ett företag som är etablerat i natursköna Bergslagen i Grythyttan. Vi hyr ut och säljer upplevelser inom high trampoline, klättring, hoppborg & studsmatta i huvudsak i Örebro & Värmlands län.

HIGH TRAMPOLINE
På denna höga trampoline, även kallad bungy trampoline, kan du hoppa nästan sju meter upp i luften. Det krävs både teknik och styrka för att klara av det. High trampoline är en mycket rolig aktivitet som passar både ung och gammal.

HOPPBORGAR
Vi hyr ut hoppborgar för fest, köpcentrum, festivaler och familjedagar...
Vår hoppborg är ca 4,5 x 4,5 m och är tillverkad för 10 barn upp till 12 år.

KLÄTTERVÄGG
När klätterväggen byggs på höjden klättrar barnen rakt upp, under tiden är de säkrade av klätterinstruktör. Väggen kan byggas upp till 10m.
Klätterväggen går även att bygga som en låg boldervägg där barnen klättrar parallelt med marken utan säkring

TRAMPOLINLÄGER
Vi har under åtta år arrangerat trampolinläger på sommaren. Lägret har varit inriktat mot säkerhet. Hur man hoppar säkert och hur man bygger upp olika avancerade övningar på ett säkert sätt.

NATURKLÄTTRING
Vi klättrar strax utanför Hällefors på Kullberget. Vi går igenom material, samt övar nedfirning och klättring på ett litet stup. Sedan går vi iväg till ett högre stup där ni får prova att fira ned er och sedan att klättra upp igen. Ni är hela tiden säkrade av instruktör. All klättring är enkel och ni behöver inte ha tidigare erfarenhet av klättring.

HÖJDARBETE
Andres Hidén på Hoppsan är utbildad i klättring med grupper i naturen, höghöjdsarbete i C2 : s regi med kursen Rigging. Han har även steg 1 licens inom IRATA, industriklättring med rep.

BACKSTAPLING
En fantastiskt rolig aktivitet att både titta på och att delta i.

Vid frågor om uthyrning eller annat, kontakta Andreas Hidén!

skickaförfrågan-knapp-profil

1-ny-facebookFölj oss på Facebook

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket