Håkan Sterner tre böcker

KONTAKTA:

Håkan Sterner tre böcker
Håkan Sterner Eventkonsult
Håkan Sterner
Östra Hamngatan 24
732 30
ARBOGA

»Hemsida

0589-123 00


  • INFORMATION

Håkan Sterner tre böcker

Eventbranschens 'guru' Håkan Sterner har gett ut 3 olika böcker; Kunskapsböckerna 'EVENTproduktion' och 'EVENTprocessen' samt memoarerna 'Mitt liv som glader'.

 

EVENTproduktion

Min första bok som jag skrev heter EVENTproduktion och omfattar viktiga och egna erfarenheter, regler, avtal, tips och användbara verktyg...
Du kan beställa EVENTproduktion för endast 150:- så långt lagret räcker.
Jag skickar boken per post med en faktura.

EVENTprocessen

EVENT Processen är namnet på Håkan Sterners andra kunskapsbok, skriven i syfte att ge en grundläggande introduktion av hur det är att arbeta som eventproducent.

Boken omfattar hela eventprocessen;
- entreprenörskap
- varumärkesbygget
- marknadsföringen
- avtalsförskrivningar
- produktionstiden
- genomförandee
- uppföljningen.

EVENTprocessen innehåller checklistor, avtal, allmänna- och etiskaregler liksom en inspirerande lustfilosofi. Boken är skriven utifrån egna erfarenheter av eventproduktion under mer än 40 år och med tips från alla mina kontakter inom EventAkademin.

Du beställer boken 'EVENT Processen' genom att skicka ett mail til mig.
Kostnaden för boken är 200:- inkl. moms. Porto tillkommer.

Mitt liv som glader

Håkans Memoarer "Mitt liv som Glader" - 40 år i event & nöjesbranschen

För några år sedan tog jag mig tiden att skriva mina memoarer. Mest för mina barnbarns skull. Jag tror att när de är 60 år kan de tycka det intressant att veta vad morfar egentligen gjorde. Med detta vill jag säga att du kanske också ska börja fundera på dina memoarer. Gör lite anteckningar redan nu, spar bilder och tidsdokument. Tänk dig själv att när du en gång är borta och dina barn är vuxna, så är det med säkerhet så, att de vill få höra din historia.

Det har nu också visat sig att många fler har funnit intresse av att läsa mina memoarer. Dels för att mina upplevelser väcker deras minnen till liv på ett lustfyllt sätt. Jag har skrivit ned mina minnen och upplevelser i kronologisk ordning under fyra decenier. 60-, 70-, 80- och 90-talet. Det blev nära 300 sidor och 500 bilder.

Om du vill beställa boken är priset 250:- inkl. moms exkl. porto. Kontakta mig för beställning.

Föreläsningar

Håkan Sterner föreläser även om eventhistorien samt om hur det är att leva som eventproducent under 50 år.

  • Mitt liv i eventbranschen
  • Mr. Event Håkan Sterner

Eventarkiv

Hela Håkan Sterners livsverk med över 1.000 genomförda event där fler än 1.000.000 nöjda gäster deltagit bildar numer Sveriges första Event- & Forskningsarkiv på Södertörns Högskola.

 

emlogo-foot-since1998

Eventmarket Svenska AB | fb-rund | Ö. Hamngatan 12 | 732 30 Arboga | 0589-180 95 | info@eventmarket.se | eventmarket.se | org.nr: 556550-4015