Fröken Signe | Showgrupp

KONTAKTA:

Fröken Signe | Showgrupp
Hela Sverige!

»Hemsida

0739-27 04 76


  • INFORMATION

BOKA SHOWGRUPPEN FRÖKEN SIGNE TILL FEST & MINGEL

Fröken Signe är allt från finstämda visor till rock´n roll! Låt oss sätta an rätt ton på mingel, företagskickoffer, födelsedagskalas eller jubileum. Boka oss för bröllopsunderhållning med sång i kyrkan, mingel med gästerna och en fartfylld fest. Vi har goda kontakter med ljud- och ljusleverantörer, DJ:s och kan ge tips på coola lokaler. Vart vill ni med ert event? Vi kommer att bidra.

grammofon-guldMingel

Fröken Signe minglar & förgyller på olika slags event, kickoffer, invigningar och festligheter. Vi anpassar all musik och alla sånger efter just er.

grammofon-guldShow & Fest

Ska ni ha en företagsfest eller event och önskar er show och underhållning med fart och fläkt. Då skall ni boka Fröken Signe som showar & underhåller på alla slags fester i hela Sverige.

grammofon-guldJulfest & glöggmingel med Fröken Signe

Bokar du showgruppen Fröken Signe så får du allt i ett: Mingelmusik till glöggen, finstämda julfavoriter och ösig show! Det är många som planerar sina julfester och glöggmingel nu, så kontakta oss i tid om du vill att Fröken Signe skall komma och förgylla er fest. Boka nu!

grammofon-guldBröllop & Musik i kyrkan

Ni kan även boka oss för bröllopsunderhållning med sång i kyrkan, mingel med gästerna och en fartfylld bröllopsfest. Vi har goda kontakter med ljud- och ljusleverantörer, DJ:s och kan även ge tips på coola lokaler.

grammofon-guldBig Family på Restaurang Ester i Kungsbacka

Tänk att det alltid blir ösigt men ändå familjärt när Restaurang Ester öppnar dörrarna. När publiken är blandad och smaken olika - då är Fröken Signe ett säkert kort. Vi går hem i de flesta stugor och vi lyckades även denna gång få publiken att stå upp och sjunga med. Denna kväll bjöd vi på mingel medan gästerna njöt av fördrinken, show i tre akter som slutade med ett rockmedley som går till historien.

grammofon-guldAfter-ski - vilket bra tema på en 40-årsfest

När Fröken Signe anlitades till en 40-årsfest så blev temat After-ski perfekt! Temat lockade och gästerna bjöd till. After-skikänslan infann sig i första ackordet och Fröken Signe drömde sig tillbaka till Ulricehamnsbacken medan pjäxorna klapprade mot dansgolvet.

Varmt välkomna att kontakta oss med frågor eller bokning!
/ Fröken Signe

1-facebookFölj oss på Facebook

1-referensREFERNSER

"Hej och tack för ett jättefint arrangemang. Alla mycket nöjda med mixen av traditionellt och "unplugged".
/ Landstinget Västra Götalandsregionen

"Tusen tack för ett väl genomfört program. Jag är helnöjd och tack vare Er blev kalaset görbra."
/ William 70-årsjubilar

"Tack för utmärkt underhållning, det krävs fyra väldigt speciella fröknar för att få hel balsal med raketforskare att svänga sina lurviga."
/ Tommy Lindqvist, Ruag Space

"Fröken Signe gjorde ett fantastiskt intryck vid sitt framträdande. Vi fick höra fyrstämmig luciasång. Vi och våra kunder var mycket imponerade, överraskade och tyckte framträdandet var proffsigt."
/ Arkitektbyrån

"Stort tack för att ni förgyllde vår högtid med allt från skönsång på latin till svängig schlager och rock – det är obegripligt hur fyra röster och en gitarr kan ersätta en hel orkester när ni bjuder upp till dans!"
/ Hanna Gyllensten, Nordic school of public health NHV

 

emlogo-foot-since1998

Eventmarket Svenska AB | fb-rund | Ö. Hamngatan 12 | 732 30 Arboga | 0589-180 95 | info@eventmarket.se | eventmarket.se | org.nr: 556550-4015