Flip it Foto / Event-fotografering

KONTAKTA:

Flip it Foto
3D Foto i Mjölby AB
Claes Carlsson
Box 212
595 22
Mjölby

»Hemsida

070-24 19 233
0142-40 000


  • INFORMATION

3D/FLIPKORT TILL KÖPCENTRUM & EVENTS

3D Foto i Mjölby erbjuder något nytt och väldigt uppskattat för fester, konferenser, köpcentrum och festivaler. Vi kan nu som enda leverantör i Sverige på plats erbjuda dig flipbilder, dvs. fotografier som skiftar mellan två olika motiv när du vickar på kortet.

NYTT OCH UNIKT PÅ DITT EVENT ELLER KÖPCENTRUM

Många bokar oss till köpcentrum eller andra events där du som kund får chans att bjuda dina gäster / besökare på en kul upplevelse och gåva. På plats tar vi två fotografier där kunden poserar i två olika positioner. På bara några minuter sätter vi ihop dem till en bild som printas och lamineras. Kunden får snabbt en flipbild som när man vickar på den skiftar mellan två olika positioner.

FÖRBESTÄMD BAKGRUND OCH LOGO

Förutom personerna på bilden, så visas även en förbestämd bakgrund samt Er logo. På så vis blir flipfotot ett kul minne till gästen eller besökaren och en nog så viktig reminder om just Er! Vi använder oss av "Green Screen" och byter ut bakgrunden efter era önskemål. Tänk dig en blå stjärnhimmel eller kanske en stor scen med dina gäster som artist. Och även möjlighet till kundanpassad layout med egen logotyp.

ELLER SOM INBJUDNINGARKORT...

Varför inte ta ett kul fotografi som kan passa som inbjudningskort till bröllop.... Titta rakt in i kameran på bild nummer ett. På bild nummer två kysser ni varandra! Eller som inbjudningskort till kalas, fest, events...

PRIS
Event där vi kommer till er i 4 timmar kostar 4.500:- och inkluderar fotografering, redigering och material för vanligen upptill 80 bilder.
Övriga önskemål offereras.

LENTICULAR-TRYCK

Beställ lenticular-tryck med eget motiv. På vår hemsida kommer du att guidas genom att göra olika val som tryck-storlek och typ av lenticular-effekt.

Vi tar fram dina trycksaker via olika produktions-tekniker beroende av dina val.

Låter detta intressant?
Kontakta oss!

Skickaförfrågan1-160

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket