Eventpersonal.se

KONTAKTA:

Eventpersonal.se
Roslagsgatan 34
113 55
Stockholm

»Hemsida

08-612 09 90


  • INFORMATION
  • KARTA

HYR IN EVENTPERSONAL & MÄSSVÄRDINNOR...
(ej serveringspersonal)

Eventpersonal.se levererar riktigt bra eventpersonal, var som helst i Sverige! Kontakta oss när det gäller konsumentevent, mässpersonal, mässvärdinnor, butikspersonal, butiksdemo & sampling mm.

VÄRDINNOR & EVENTPERSONAL MED KVALITÉT

Konkurrensen är stenhård, vilket gör att bara de bästa får jobba. Mängden sökande gör att vi kan vara mycket kräsna i urvalet men det garanterar även att vi alltid kan leverera.  Vi har dessutom alltid reserver att sätta in om något oväntat händer, t ex om någon i teamet skulle bli sjuk.

VI SPAR ER TID

Vi sköter all rekrytering, personalhantering, löneadministration och ser till att folk kommer på plats. Vi ser till att de har den utbildning och information som krävs för uppdraget. Vi frigör därmed en massa tid och resurser för våra kunder, som de kan använda till bättre saker.

Våra projektledare är proffs på att hitta rätt eventpersonal för varje uppdrag. Vi hyr ut över 30.000 timmar till eventbranschen per år och besitter därför ett branschkunnande som är unikt.

Vi levererar representativ, driven och trevlig eventpersonal till alla typer av event, mässor och butiksaktiviteter över hela landet.

OBS! Vi hyr ej ut serveringspersonal!

Varmt välkomna att kontakta oss!

skickaförfrågan-knapp-profil


VILL DU JOBBA MED OSS?

Att jobba som eventpersonal är ett kul och spännande jobb där du kan få prova på vitt skilda arbetsuppgifter. Allt från samplingsaktiviteter och butiksdemonstrationer till att vara mässvärdinna på mässor, roadshows och event.
Har du vad som krävs för att bli en av oss?
» KLICKA HÄR och registrera ditt CV hos oss


1-ny-facebookFölj oss på Facebook


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket