Erik Haag

KONTAKTA:

Erik Haag
Blixten & Co
Torbjörn Smedhag
A house, Östermalmsgatan 26A
114 26
Stockholm

»Hemsida

070-887 34 55


  • INFORMATION

BOKA ERIK HAAG

Erik Haag leder med enkelhet konferenser, kickoffer, hederfulla prisutdelningar och spännande panelsamtal. Boka manusförfattaren och programledaren Erik Haag som konferencier och moderator idag.

Erik Haag har gjort succé genom åren som programledare för bl a "Landet Brunsås" på SVT samt den enorma succén "Historieätarna", som bland annat utsågs till "Årets livsstilprogram" på Kristallen-galan.

Sitt mediala genombrott skedde i samband med kultförklarade "Hassan" i P3 och han har arbetat med många olika typer av TV-program sedan dess, bland annat "Roast på Berns" och TV4:s humorsuccé "c/o Segemyhr".

Erik Haag har mångårig erfarenhet både bakom och framför kameran. Han kommer som bäst till sin rätt när han får ställa nyfikna frågor, förtydliga knepigheter och hjälpa samtal finna intressanta och roliga vägar.

När Erik Haag tar ett uppdrag som konferencier eller moderator är han noga med förberedelserna och tillsammans med kunden lägger han upp ett lämpligt program utifrån de önskemål som finns.

– Det viktigaste för mig är att kunden ska känna sig nöjd och trygg, då är förberedelser viktiga. Den vana jag har från direktsändningar och stora publika sammanhang gör också att jag kan fungera som ett skyddsnät om något går lite snett. Jag improviserar gärna och behöver någon hjälp på scenen så finns jag där som stöd, säger Erik Haag.

Boka Erik Haag som professionell konferencier eller moderator idag.


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket