Emma Molin

KONTAKTA:

Emma Molin
Blixten & Co
Torbjörn Smedhag
A house, Östermalmsgatan 26A
114 26
Stockholm

»Hemsida

070-887 34 55


  • INFORMATION

Boka Emma Molin

Emma Molin är manusförfattare, skådespelare, och en av Sveriges skarpaste kvinnor. I Grotesco är hon bland annat upphovsmakare till "Ladies Night" – det tredje avsnittet av "Grotescos sju mästerverk". Boka Emma Molin för en kreativ och inspirerande föreställning.

Emma är en del av humorkollektivet Grotesco och har bland annat som en av huvudpersonerna i SVT:s/UR:s "Bokstavslandet" och i Kanal 5:s humorprogram "Partaj.

I slutet av 2017 sändes "Grotescos sju mästerverk" i SVT där Emma Molin, i avsnittet "Ladies Night", hjälpte till att synliggöra många av de patriarkala strukturerna i vårt samhälle. Detta gjordes med en enorm träffsäkerhet och hyllningarna svämmade över på sociala medier och i media.

Som skådespelare är Emma också enormt eftertraktad – just nu spelar hon in "Andra åket" – en familjekomedi av bl a Felix Herngren, som har premiär i SVT hösten 2018.

Förutom koncept- och idéutveckling för TV, manusförfattande samt programledarskap för Grammisgalan håller Emma håller i föreläsningar där hon pratar om kreativitet, humor och tips om hur man både talar inför och fångar en publik.

Boka Emma Molin idag för en skarpsynt och inspirerande föreläsning till ditt företag/evenemang.

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket