Dr. Clas Malmström

KONTAKTA:

Dr. Clas Malmström
DCM Hälsokompetens AB

»Hemsida

070-679 75 25


  • INFORMATION
  • Aktuella Föreläsningar

Dr. Clas Malmström |  INSPIRATIONSFÖRELÄSARE I VÄRLDSKLASS

Clas Malmström är en begåvad estradör van att tala inför stora publikskaror, bra på att anpassa sig till åhörarnas aktuella situation. Han behärskar konsten att växla mellan faktatunga, lärorika pass och fängslande, personliga berättelser och lättsam underhållning. Team-utveckling är bara förnamnet.

Clas Malmström är omvittnat skicklig på att inspirera arbetslag genom att vägleda dem fram till sina egna inneboende visioner om hur bra deras arbetsplats ska fungera. Clas är han en av Sveriges populäraste föreläsare vid chefsträffar, bolagsstämmor, styrelsemöten, kick-off, teambuilding och förlängda ledningsgruppsträffar m.m.

Clas Malmström föreläser om att äkta arbetsglädje uppstår först när man på förekommen anledning är stolt över sin arbetsinsats, så vi utgår från värdeskapandet, yrkesskickligheten, förståelse av uppdraget, värdegrundens praktiska betydelse, vilken stämning och kamratskap man vill ha, och sedan landar allt i ett gemensamt åtagande att varje dag hjälpas åt att skapa just en sådan arbetsmiljö.

OLIKA FÖRELÄSNINGSÄMNEN:

  • Arbetsglädje / Psykosocial arbetsmiljö & social arbetsmiljö
  • Stresshantering / stress / stresstålighet, positiv stress
    Både individ & organisationsnivå
  • Psykisk ohälsa / Hur förebygger man sjukskrivning
    (Riktad för arbetsgivare)
  • Inspiration

Clas Malmströms föreläsningar passar hela organisationer, stora grupper, blandade åhörare, inspirationsföreläsningar för kickoff, personaldag, kundträff el dyl.

Välkommen att kontakta mig!
/ Clas Malmström

skickaförfrågan-knapp-profil

 

 REFERENSER

1-ny-referensOj! Det var den bästa föreläsning jag varit på. Någonsin. Jag har tänkt på det han sa varenda dag sen dess, och det har hjälpt mig att må mycket bättre på jobbet!
/ Torun Forslid, Kanslichef Lunds Universitet

1-ny-referensClas Malmström tillhör sedan ett par år våra 3 topp-talare. Han får med ytterst få undantag högsta betyg av våra kunder för såväl innehåll som presentationsteknik.
/ Joakim Sandin, försäljningschef, Talarforum

 

Ett bra liv är inte bekvämt !

Om vikten av att anta utmaningar, engagera sig, att anstränga sig både fysiskt och psykiskt för att kunna nå en god livskvalitet och god hälsa.

Många förväxlar välbefinnande med att ha det komfortabelt. Att slippa obehag är emellertid inte alls detsamma som att ha ett bra liv. I själva verket är god hälsa inte förenligt med att oavbrutet ha det bekvämt. God hälsa förutsätter att man ofta tar i, anstränger sig, utsätter både kroppen och själen för belastningar.

Expert på mental friskvård

I den här föreläsningen förklarar dr Clas Malmström - en av världens främsta experter på mental friskvård - hur det går till att må bra genom mental styrketräning.

"Be inte om ett enkelt och behagligt liv. Be om angelägna utmaningar att engagera dig i."
Att må dåligt är inte svårt. Det är bara att sitta still, ha det bekvämt och glida med i den nedförsbacke som passiviteten skapar. Må bra däremot är en annan femma. Det är en utmaning som kräver att man vet vad man är ute efter och att man är beredd på att jobba för det.

 

 

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket