City Expo AB

KONTAKTA:

City Expo AB
Monterservice Hyrcity AB
Konstantinos Grintzos
Hamngatan 33
172 66
SUNBYBERG

Hemsida
08-764 46 44


  • INFORMATION

CITY EXPO - MÖBLER & EXPONERING FÖR MÄSSA & EVENTS

Vi har sedan starten alltid erbjudit våra kunder allt som behövs för att kunna genomföra en mässa eller ett annat evenemang så som konferenser, stämmor m.m. Vi har kunskapen, manskapet och inventariet att snabbt och effektivt kunna få fram de lösningar som våra kunder efterfrågar.

Tjänster & Produkter

MÄSSOR & EVEMENAG
Vår mångåriga erfarenhet gör oss till din perfekta helhetsleverantör för din kommande mässa eller annat evenemang. Vi erbjuder alla våra tjänster i hela Sverige och utomlands.

UTHYRNING AV PRODUKTER
Vårt stora lager av inventarier har allt som våra kunder behöver för sina evenemang, från informationsdiskar och stolar till kaffebryggare och skärmväggar. Vår affärsidé bygger på att ha en stor inventarie för att snabbt och effektivt kunna leverera det som vår kunder frågar efter... och om mot förmodan du skulle behöva något som vi inte har så kommer vi att beställa in det du behöver just för ditt evenemang, så enkelt löser vi det.

Några av våra produkter för uthyrning:

City Stands färdiga montrar

Bord, ståbord, konferensbord, runt bord / runda bord, fällbord, soffbord...

Stolar, barstol, Ägget, fotölj, soffa, kontorsstol, sittpuff, klappstol

Exklusiva möbler

Display, informationsdisk, broschyrställ, pollare med rep, pollare med band, blädderblocksställ, whiteboard

Belysning & el, spotlights, golvlykta, kabel, grenuttag, elcentral

Hyr- & köpmattor, mässmatta, montermatta, filtmatta, scengolv

AV teknik, widescreen, LED, bärbar dator, Laptop, iPad, DVD, filmduk

Lagring & verktyg

Kaffe, kök och förråd

PROJEKTLEDNING
Vi kan och erbjuder totalentrepenad för arrangörer om omhändertagande av deras kunder med idéer, produktion och projektledning samt all form av kommunikation gällande beställningar och genomförande av kundernas montrar och representation. Behöver du mer information eller har frågor om vår projektledningstjänst är du mer än välkommen att kontakta oss.

ALLA FORMER AV EVENTS
Vi erbjuder våra tjänster till alla former av events så som produktpresentationer, kick offs, stämmor, mässor, show rooms och permanenta respektive mobila utställningar. Gränserna sätter våra kunder.

GRAFISKT PRODUKTION
Alla former av grafiska produktioner kan du beställa och få levererade från oss. Det kan vara allt från skyltar, logotyper, banderoller eller dekorationer för huskroppar. Ja, det är inte mycket som vi inte kan stå till tjänst med. Våra samarbetspartners är de bästa och största inom branschen och levererar alltid med högsta kvalitet, oavsett storlek eller mängd.

Du hittar oss idag på tre olika platser i Stockholm, närmare bestämt i Sundbyberg, i Lunda industriområde och i Västberga.

Välkommen att kontakta oss för vidare information!

emlogo-foot-since1998

Eventmarket Svenska AB | fb-rund | Ö. Hamngatan 12 | 732 30 Arboga | 0589-180 95 | info@eventmarket.se | eventmarket.se | org.nr: 556550-4015