CantaQuiz | Musikfrågesport

KONTAKTA:

CantaQuiz
Lars Eriksson
Oskarsborgsvägen 37
734 94
Strömsholm
  • Västmanlands Län

»Hemsida

070-850 51 54


  • INFORMATION

MUSIKQUIZ SOM AKTIVITET PÅ FEST

CANTAQUIZ = Musikfrågesport, Musikquiz eller Frågesport... Kärt barn har många namn ;)
CANTAQUIZ är ett spel och en frågesport som enklast kan beskrivas som en blandning av ''Så ska det låta'', gruppkaraoke och ''Allsång på Skansen''.

PERSONALFEST, KICK-OFF, EVENT...
Merparten av våra kunder är företagskunder som har personalfest, kick-off eller liknande. Vi underhåller grupper mellan 20 - 500 personer. Den vanligaste gruppstorleken är ca 40 - 80 personer. Det unika med aktiviteten är att alla gäster kan vara med samtidigt, genom att sjunga, dansa, svara på underhållningsfrågor, spela luftgitarr m.m.

CantaQuiz är som ett dataspel som projiceras på en filmduk och leds av en eller flera konferencierer beroende på gruppens storlek och karaktär.

KONFERENSAKTIVITET
Många konferensanläggningar hör även av sig till oss när de har konferensgrupper som vill hitta på en kul konferensaktivitet eller till kvällens festligheter. Då brukar vår musikfrågesport vara uppskattad.

VI KOMMER TILL ER
Vi har med oss allt som behövs för en medryckande musikquiz! Vi utgår från Västerås men har även Cantaquiz-ledare ute i hela landet. Kontakta oss gärna så syr vi ihop det bästa för er.

skickaförfrågan-knapp-profil

1-ny-facebookFölj oss på Facebook!

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket