| 2019-08-15

Köp biljetter alt. hotellpaket till Wallmans Dinner Party

21-08-knapp-biljett-showtic-ny
Köp dina biljetter direkt via Showtic.se
För biljettfrågor ring Showtic på telefon 0771-13 43 00

21-08-knapp-biljett-hotellpaket-nöjesresor
Boka hotellpaket hos Nöjesresor.se.
Paketet inkluderar både biljetter och övernattning. Till vissa evenemang finns även restaurangbesök som tillval.

Köp biljetter alt. hotellpaket till Wallmans Dinner Party

Köp biljetter alt. hotellpaket till Kungsportshuset Wallams Dinner Party till 6 maj i Göteborg. Du kan även boka ett helt hotellpaket via Nöjesresor.se, som inkluderar både biljetter och övernattning på hotell. Se blå knapp ovan.

Välkommen till Wallmans Dinner Party på Kungsportshuset i Göteborg!

Det magiska och unika med en Wallmanskväll är att artisterna i ena sekunden levererar ett shownummer av allra högsta klass och i nästa sekund står bredvid vid ditt bord, redo att med värme servera just dig och ditt sällskap.

Det blir både uppträdanden både från scen, men också ute i showlokalen, så att upplevelsen kommer nära. Under kvällen serverar artisterna en lyxig trerättersmeny varvat med uppträdanden med olika teman. Och här finns verkligen något för alla – mäktiga solonummer blandas med maffiga ensemblenummer och det blir musik från flera olika genrer och musikstilar. Du som gäst står i centrum för kvällen och vi garanterar dig en oförglömlig kväll, vare sig du bokat för dig och din partner – eller för hela ditt företag.

Wallmans gör just nu hyllade shower både i Stockholm, Köpenhamn och Oslo och vi är otroligt glada över att kunna bjuda på en Wallmansshow även här i Göteborg!

Hos oss bokar ni enkelt ert hotellpaket till Wallmans i Göteborg inklusive biljett, mat och boende på centralt hotell i Göteborg.


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket