| 2020-01-23
Musik & Show

Köp biljetter till SOUND OF MUSICALS

biljettknapp-köpbiljett-showtic1
Köp dina biljetter direkt via Showtic.se
För biljettfrågor ring Showtic på telefon 0771-13 43 00

Köp biljetter till SOUND OF MUSICALS

Köp biljetter till SOUND OF MUSICALS på China Teatern i Stockholm den 29 april 2020 med Victor Dixon & Sarah Dawn Finer

Tony & Emmy Nominerade Broadway stjärnan - Brandon Victor Dixon kommer till Sverige för första gången, för att sjunga och samtala med artisten och initiativtagaren - Sarah Dawn Finer.

SAMMANFATTNING
Sound of Musicals - Live in Concert & Conversation - är en nyskapande kväll i två akter där publiken på Chinateatern, får en möjlighet att få uppleva en känsla av New York och en av Broadways elit artister, på ett nytt och personligt sätt, genom att få höra skådespelaren sjunga live, och få höra samtal och historier om det olika rollerna och låtarna.

"Sound of Musicals" är ett helt nytt och unik konsert upplägg, inspirerat av lika delar av musikalkvällar på 54 Below i NYC, James Lipton Actors Studio, Kennedy Center i Washington, och det bästa och mesta från Sarahs egna enorma passion och kunskap för musikal, hantverk och skapande.

INNEHÅLL
En konsert med musik och samtal från och om bl.a de föreställningar som Brandon spelat huvudroller i på Broadway och på amerikansk TV, såsom "Hamilton", "Jesus Christ Superstar - Live (som han dessutom Emmy nominerades för)", "Rent", "Motown", "The Lion King", "Ray Charles", "The Color Purple", och mycket mer.

Musiken, som bjuds denna kväll är en bred repertoar från soul, pop, gospel, till hip hop, rock, cabaret och filmmusikal, och att kommer främst framföras av Brandon i solo sånger från de roller han spelat men även i duetter och sång från musikalroller med Sarah, tillsammans med ett band under ledning av Kapellmästare Joakim Hallin, och några av Sveriges absolut bästa musiker och sångare, samt musikalartisten Rennie Mirro som svensk gästartist.

Allt sammantaget blir detta "Sound of Musicals" en konsert och djupdykning i Musikalens magiska värld med en av Broadways bästa artister, som vi får chansen att höra på nära håll, inspireras av och lyssna till på ett personligt och unikt sätt. Att få göra konsert med och bjuda in någon som står för det Brandon står för, är något som jag längtat efter att få visa i Sverige, säger Sarah.


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket