| 2021-05-26
Föreställningar

Köp biljetter till Sommarbuskis på Vallarnas friluftsteater.

2biljettknappNY-showtic
Köp dina biljetter direkt via Showtic.se
För biljettfrågor ring Showtic på telefon 0771-13 43 00

Köp biljetter till Sommarbuskis på Vallarnas friluftsteater.

  • Föreställning
  • Humor
  • Vallarnas friluftsteater i Falkenberg
  • Spelas från 4 juli till 28 augusti 2021
  • Köp biljett

Köp biljetter till Sommarbuskis på Vallarnas friluftsteater i Falkenberg från 4 juli till 28 augusti 2021.

Sommarbuskis på Vallarnas friluftsteater 2021

En hejdlöst kul jubileumsshow med alla buskisfavoriter!

Äntligen kom det lite positiva besked från regeringen och folkhälsomyndigheten - utomhusteatrar får öppna upp i sommar och spela för upp till 500 personer from 1 juni! Det blev tyvärr inte tillåtet att spela för full kapacitet (då hade vi ju så klart spelat Åsa-Nisse, som det var tänkt), men vi får spela för en mindre publik i alla fall och det är vi enormt glada för! Officiellt biljettsläppet den 28 maj kl. 10:00.

Gillar du att skratta och bli underhållen av störtsköna karaktärer i idyllisk miljö? Ja då är definitivt Sommarbuskis på Vallarnas friluftsteater något för dig. I sommar firar vi dessutom 25 år med vår legendariska utomhusteater och vad passar väl bättre då än en best of kväll med allt det bästa och roligaste som vi bjudit publiken på genom åren.

Den 4 juli får vi äntligen öppna upp portarna till Vallarna igen och vi har laddat upp med en hejdlös kavalkad av sketcher och skämt med alla våra buskisfavoriter genom åren. På scen har vi buskisveteranerna Stefan Gerhardsson, Siw Carlsson, Annika Andersson, Jojje Jönsson och Mikael Riesebeck. Med andra ord är det säkrat för en skrattkavalkad av sällan skådat slag.

Det blir två akter fyllda med sketcher, monologer, revynummer, rolig sång och musik. Och bli inte förvånad om publikfavoriter som både Olvert, Augustina, Dag-Otto, Blyge Örjan och Rakel dyker upp och bjuder på både nya skämt och favoriter i repris.

Välkommen tillbaka till Vallarnas friluftsteater och fira 25-årsjubileum med oss!

Sommarbuskis spelas hela sommaren med start den 4 juli.


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket