| 2021-08-02

Köp biljetter till Sarah Millican

21-08-knapp-biljett-showtic-ny

 

Köp biljetter till Sarah Millican, Härliga brittiska komiker

Köp biljetter till Sarah Millican på China Teatern i Stockholm 2 juni 2022

Sarah Millican: Bobby Dazzler

Prisbelönta komikern Sarah Millican har nyligen inlett en världsturné med helt nya showen "Bobby Dazzler" som tar henne till Sverige nästa sommar.Hemma i Storbritannien är hon älskad för sin härligt ärliga, raka och mycket personliga humor. Bara tre år efter standup-debuten blev hon 2008 Bästa nykomling vid Edinburgh Fringe och 2013 listades hon som en av de 100 mest inflytelserika kvinnorna av Radio 4:s "Woman's Hour". Millican är tvåfaldigt BAFTA-nominerad för sin BBC-serie "The Sarah Millican Television Programme".

Enligt Oxford Learners Dictionary är 'bobby dazzler' ett gammaldags brittiskt uttryck som betyder 'an excellent or very special person' vilket passar väl in på Sarah Millican. Hon är komikern som vände hjärtesorgen när hon blev dumpad av sin förste make till en framgångsrik standup-karriär och gränslöst skämtar om sig själv. "There are no secrets. Everything gets mined for comedy" har hon tidigare berättat i en intervju i The Guardian.

Sarah säger att hon tillbringat året i lockdown med att låta ryggen växa och skriva nya skämt, bland annat vad som händer när du inte kan öppna munnen, hur man kastar bajs på en vägg, om en förvånansvärt rolig cellprovstagning, att försöka gå ner i vikt men det enda man förlorar är en fingertopp och hur riktigt hemskt det kan vara i en flyttank.

Enligt Sarah själv är hon till en början livrädd när hon går ut på scenen:


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket