| 2021-11-01

Köp biljetter till MARIA LUNDQVIST - OM ATT VÅGA FLYGA

21-08-knapp-endast-biljett-ticketmaster kopia
Köp dina biljetter direkt via Ticketmaster.se
För biljettfrågor ring Ticketmasters callcenter på telefon 077- 170 70 70

Köp biljetter till MARIA LUNDQVIST - OM ATT VÅGA FLYGA.

Köp biljetter till MARIA LUNDQVIST - OM ATT VÅGA FLYGA på Sverige turné 18 mars till 28 augusti 2022.

  • Föreställning
  • MARIA LUNDQVIST - OM ATT VÅGA FLYGA
  • Sverige turné
  • Spelas 18 mars till 28 augusti 2022
  • Köp biljetter här!

Maria Lundqvist är en av Sveriges genom tiderna mest populära och uppskattade skådespelare. Marias otroliga bredd som skådespelare har gjort henne synlig på såväl landets teaterscener, i film- och tv-sammanhang samt på krogscener, musikaler och julshower i över 30 år. Hon blandar sina ned-dimp i stora som små sammanhang, lika gärna med en symfoniorkester, storband som med ett ensamt piano. Maria har ett alldeles eget unik tilltal, få kan som hon blanda komik och allvar på ett sådant sätt att det är svårt att inte bli berörd.

Med tv-figuren Sally fick Maria en särskild plats i svenska folkets hjärtan och vem minns inte den sårbara mamman i SVT:s stora satsning "30 grader i februari"? Maria blev flerfaldigt internationellt prisad för sin roll i kritikerrosade långfilmen 'Den bästa av mödrar', en film hon dessutom blev Guldbaggebelönad för, ytterligare prisregn fick hon även för långfilmen "Himlens hjärta" och "Heartbreak Hotel". Maria är Karamellodiktstipendiat, hon har fått pris av Svenska Akademin, Fridolf Rudin, Årets Göteborgare och Gösta Ekman m.m.

2017 hade Maria premiär som "Shirley Valentine" på Maximteatern i Stockholm, efter gästspel på Storan och Lorensbergsteatern i Göteborg, åkte hon ut på utsåld Sverigeturné.

Säsongen 2019-2020 turnerade hon Sverige till utsålda hus med sin egenskrivna föreställning "Om att våga flyga".
2022 återkom föreställningen på ny Sverigeturné.

Under 2019 och 2020 spelade Maria en av huvudrollerna i C-Mores tv-satsning, "Bröllop, Begravning och Dop" i regi av Colin Nutley, vars avslutande film hade biopremiär i oktober 2021.

 


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket