| 2020-01-22

Köp biljetter till Lika Olika - Musikalen

21-08-knapp-biljett-showtic-ny
Köp dina biljetter direkt via Showtic.se
För biljettfrågor ring Showtic på telefon 0771-13 43 00

Köp biljetter till Lika Olika - Musikalen

Köp biljetter till Lika Olika - Musikalen på Oscarsteatern i Stockholm 28 maj 2022.

  • Musikal
  • Lika Olika - Musikalen
  • Oscarsteatern i Stockholm
  • 28 maj 2022
  • Köp biljetter

- Nytänkade, normbrytande och fabulöst!

» Klicka här för att se aktuella datum

Det här är vi, Attendo Unika Stadshagen - den nya generationen av funkis-ensemble. En daglig verksamhet inom LSS som arbetar med musikalproduktion.

Musikalen är ett romantiskt drama där det är människors inneboende olikheter som skapar osynliga barriärer mellan oss. Barriärer som i musikalen övervinns av kärleken. Den här produktionen skakar om och utmanar de normer vi lever med dagligen. Musikalen är en kommentar på det utanförskap som drabbar personer med funktionsvariationer eller andra som inte passar in i normen eller samhället. En uppmaning att expandera förståelse och acceptans för allas inneboende olikhet. Alla musikalartister på scenen har någon form av funktionsvariation.

Ensemblen har i flera år arbetat med uppsättningen och musikalen hade urpremiär år 2016. Den blev en omedelbar favorit med sina komiska inslag, medryckande originalmusik och träffande budskap! Lika Olika tar nu nya steg mot en större scen på Oscarsteatern för att fler ska kunna ta del av denna succéföreställning. Det här är något svenska folket inte vill missa!

HANDLING
I den svartvita världen är tempot högt och det är ordning och reda. Alla har tider att passa och "viktiga" jobb att gå till. Människor i den svartvita världen ser knappt varandra och är alltid på väg någonstans.

I den färgglada världen finns färg, musik och dans! Här finns plats för alla olika känslor och alla funktionsvariationer.

På nattklubben FRIZONEN är alla välkomna! Både personer från den svartvita och färgglada världen. Dana – The Drag Drama and Dancing Queen är klubbvärd och ägare och vill att hela världen ska bli en enda stor frizon.

Men vad händer när två personer från de olika världarna en dag krockar med varandra på gatan och bryter de osynliga barriärerna som finns mellan dem? Vad säger vänner och familj? Vilka hinder kommer längs deras väg?


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket