| 2020-01-22

Köp biljetter till VISOR & GRIMASCHER med Jack Vreeswijk och Brolle

21-08-knapp-biljett-showtic-ny
Köp dina biljetter direkt via Showtic.se
För biljettfrågor ring Showtic på telefon 0771-13 43 00

Köp biljetter till VISOR & GRIMASCHER med Jack Vreeswijk och Brolle

  • Konsert
  • VISOR & GRIMASCHER med Jack Vreeswijk och Brolle
  • Intiman i Stockholm
  • 5 oktober 2021
  • Köp biljetter

Köp biljetter till VISOR & GRIMASCHER med Jack Vreeswijk och Brolle tolkar Cornelis stora låtskatt på ett personligt, varmt och kärleksfullt sätt på Intiman i Stockholm 5 oktober 2021

» Klicka här för att se aktuella datum

JACK VREESWIJK & BROLLE SJUNGER CORNELIS

Cornelis Vreeswijk - en av våra allra största artister genom tiderna. Få artister har blivit så folkkära som Cornelis. Han berörde, fick oss att skratta, gråta och älska. Den låtskatt som han lämnade efter sig har visat sig leva vidare från generation till generation, och många av hans låtar är mer aktuella än någonsin.

Jack Vreeswijk är sonen som under många år undvek att framföra sin pappas låtar, av rädsla för att bli jämförd med "sin gamla släkting". Men rädslan har på senare år förvandlats till stolthet, stolthet över att få vårda och förvalta ett arv som bara han kan föra vidare.

För Brolle har Cornelis och hans låtar alltid varit en stor inspirationskälla. Så pass stor att han 2005 släppte albumet "En Stund På Jorden" där han tolkar Cornelis låtar. Albumet blev hyllat av såväl kritiker som publik.

Jack Vreeswijk och Brolle Wallmark. Deras vägar har korsats flera gånger genom åren och alltid har det funnits en önskan om att tillsammans göra en hyllningsförställning till Cornelis. Nu har den äntligen blivit verklighet.

Tillsammans bjuder Jack och Brolle på en föreställning där de tolkar Cornelis stora låtskatt på ett personligt, varmt och kärleksfullt sätt. Föreställningen ger också en unik inblick i Cornelis liv och bjuder på berättelser om hur låtarna blev till, varför de skrevs och till vem de skrevs.


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket