| 2019-09-19

Köp biljetter alt. hotellpaket till GES Glenmark, Ericsson och Strömstedt

21-08-knapp-biljett-showtic-ny
Köp dina biljetter direkt via Showtic.se
För biljettfrågor ring Showtic på telefon 0771-13 43 00

21-08-knapp-biljett-hotellpaket-nöjesresor
Boka hotellpaket hos Nöjesresor.se.
Paketet inkluderar både biljetter och övernattning. Till vissa evenemang finns även restaurangbesök som tillval.

Köp biljetter alt. hotelpaket till GES Glenmark, Ericsson och Strömstedt

Köp biljetter alt. hotellpaket till GES Glenmark, Ericsson och Strömstedt på Sverige turnè till 18 november 2022 & på Cirkus i Stockholm 1 till 17 december 2022.

Du kan även boka ett helt hotellpaket via Nöjesresor.se, som inkluderar både biljetter och övernattning på hotell. Se blå knapp ovan.

GES - STANNA VÄRLDEN EN STUND

Det som från början startade som en kul session har sedan den första episka singeln "När vi gräver guld i USA" etablerat sig i svenska folksjälen, som en av våra stora supergrupper.

Det blev två GES-skivor som sålde över en halv miljon exemplar och GES blev ett nytt landmärke för svensk popmusik. Resten är, som man brukar säga, historia. Räknar vi dessutom in Glenmark, Orup och Strömstedts soloskivor kommer vi upp i miljontals sålda cd:s, singlar och vinyler samt över 130 miljoner streams på Spotify.

Nu tar GES klivet upp på scen igen och våra pophjältar kommer att för första gången bjuda på en gemensam krogshow! Succégruppen kommer att ta dig med på en intim, men storslagen resa, fylld av både GES fantastiska låtskatt och självklart de största hitsen från deras egna solokarriärer.

Genom åren har det blivit oräkneliga hits som till exempel "Hon har blommor i sitt hår", "Då står pojkarna på rad", "Om", "Hon är min" och "När vi gräver guld i USA". Så missa inte chansen att se Glenmark, Eriksson och Strömstedt i ett stycke svensk pophistoria, när de den 24 september på Cirkus i Stockholm.

Vi ses på Cirkus i Stockholm och Scandinavium i Göteborg

Anders Glenmark, Thomas "Orup" Eriksson, Niklas Strömstedt


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket