| 2018-06-07

Köp biljetter till GENERATIONS - The best of på Park Lane i Göteborg

21-08-knapp-biljett-hotellpaket-nöjesresor
Boka hotellpaket hos Nöjesresor.se.
Paketet inkluderar både biljetter och övernattning. Till vissa evenemang finns även restaurangbesök som tillval.

21-08-knapp-biljett-ticketmaster
Biljetter köps direkt via Ticketmaster.se
För biljettfrågor ring Ticketmasters callcenter på telefon 077- 170 70 70

Köp biljetter alt. hotellpaket till GENERATIONS - The best of 70s, 80s & 90s på Park Lane i Göteborg

Köp biljetter alt. hotellpaket till GENERATIONS - The best of 70s, 80s & 90s på Park Lane i Göteborg som spelas till 4 juni 2022. Du kan även boka ett helt hotellpaket via Nöjesresor.se, som inkluderar både biljetter och övernattning på hotell. Se blå knapp ovan.

Park Lanes artister och husband välkomnar er till en helkväll med mat, dryck och service i toppklass på Göteborgs roligaste krogshow mitt på Avenyn.

Hösten 2020 - Generations - The best of 70s, 80s, 90s music
Upplev den bästa musiken från 70, 80, 90-talet framförda av Park Lanes artister och musiker live på scen. Följ med tillbaka i tiden och sjung med i låtarna som gjorde avtryck för generationer framåt. Guldkorn ur den svenska låtskatten, riviga rockklassiker och discodängor som får golvet att gunga. Välkommen till en helkväll med närhet, nostalgi och glädje för alla generationer på Park Lane Show. I köket förbereder kockarna en utsökt trerättersmeny och serveringspersonalen står redo för att ta hand om er.

Park Lane Show är det utmärkta valet för er som ska fira en födelsedag, ett jubileum eller en personalfest med företaget. Showen spelas på Park Lane som ligger längst upp på Avenyn i Göteborg.


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket