| 2022-11-09

Köp biljetter till FRÅN ALADDIN TILL ELSA

21-08-knapp-biljett-ticketmaster
Köp dina biljetter direkt via Ticketmaster.se
För biljettfrågor ring Ticketmasters callcenter på telefon 077- 170 70 70

Köp biljetter till FRÅN ALADDIN TILL ELSA

Köp biljetter till FRÅN ALADDIN TILL ELSA på Sverige turné från 29 december 2022 till 12 februari 2023.

  • Teater underhållning
  • Från Aladdin till Elsa
  • Sverige turné
  • 29 december 2022 till 12 februari 2023
  • Köp biljetter

Från Aladdin till Elsa är en spektakulär och fartfylld föreställning där hela familjen tas med på en lika magisk som musikalisk resa genom den tecknade och animerade filmens värld!

Låt er, via denna otroliga musikskatt, färdas genom välkända fantasivärldar och upplev tecknade superhits som ni aldrig hört eller sett dem förut. Allt framfört av eminenta musiker och några av vårt lands mest spännande och briljanta nya stjärnor och underhållare!

MEDVERKANDE
JOEL ADOLPHSON är mest känd som en av medlemmarna av den omåttligt populära humortrion IJustWantToBeCool (IJWBC), som i över tio års tid gjort enorm succé på YouTube. Gruppen ligger även bakom ett flertal populära webb- och ljudboksserier på bland annat SVT och Storytel. 2020 medverkade Joel i SVT's julkalender Mirakel där han spelade skurken Ernst Colt.

SANDRA KASSMAN har medverkat i flera scenproduktioner såsom Kristina från Duvemåla och Phantom of the Opera. Hon är även en meriterad röstskådespelare som bland annat lånat ut sin röst till Lilo Pelekai i Lilo & Stitch och nu senast till Mirabel i Disneys Oscarsbelönade storfilm Encanto.

VERONIKA WALLENTIN är utbildad musikalartist och skådespelerska vid Balettakademien i Göteborg och Stockholms Konstnärliga Högskola. Hon har synts bland annat som sångerska på Wallmans och i ensemblen i musikalen Forever Piaf på Göta Lejon.

NILS REINHOLTZ är en musikalartist som synts i ett flertal produktioner, däribland Ringaren i Notre Dame och Oliver!, båda på Göteborgsoperan. Senast kunde man se Nils på Chinateatern i Stockholm där han medverkade i Saturday Night Fever.

Längd: CA 75min. ingen paus.
ÅLDERSGRÄNS Rekommenderad från 5 år.
Beroende på teatervana. Alla måste ha biljett!


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket