| 2019-04-24
Musik & Show

Köp biljetter till En värsting till syster

biljettknapp-köpbiljett-showtic1
Köp dina biljetter direkt via Showtic.se
För biljettfrågor ring Showtic på telefon 0771-13 43 00

biljettknapp-bokahotellpaket-nojesresor
Boka hotellpaket hos Nöjesresor.se.
Paketet inkluderar både biljetter och övernattning. Till vissa evenemang finns även restaurangbesök som tillval.

En värsting till syster

Nu kan du köpa biljetter till musikalen En värsting till syster som spelas på China Teatern i Stockholm från den 11 september till den 4 april 2020. Du kan även boka ett helt hotellpaket via Nöjesresor.se, som inkluderar både biljetter och övernattning på hotell. Se blå knapp ovan.

OM FÖRESTÄLLNINGEN
En värsting till syster är en musikalisk komedi som är baserad på den storsäljande filmen Sister Act från 1992 med Whoopi Goldberg i huvudrollen. I USA nominerades musikalen till fem Tony Awards bland annat för "Bästa Musikal" och "Bästa Musik".

Musiken är skriven av kompositören Alan Menken, flerfaldig Oscarsvinnare och känd som mannen bakom många av Disneys största hits, t ex "Beauty and the beast" och "Can you feel the love tonight". I denna svängiga klostermusikal har Alan Menken skapat ett radband av hits som spänner från 70-tals disco i Barry White anda till perfekt finstämda ballader. Självfallet innehåller musikalen också många klappvänliga power gospel. Föreställningen En värsting till syster bevisar än en gång att sjungande nunnor definitivt hör hemma på de stora musikalscenerna.

Discodivan Deloris van Cartier som spelas av Gladys Del Pilar, drömmer om att bli en ny Donna Summer. I stället blir hon oväntat vittne till ett mord, iscensatt av sin oberäknelige "pojkvän", klubbägaren Curtis Jackson (Karl Dyall). Polisen Eddie Souther (Kim Sulocki) övertalar Deloris att vittna mot Curtis och lovar henne i gengäld en helt ny och skyddad identitet fram till rättegången... I musikalen får du även se Abbedissan (Suzanne Reuter) m.fl.


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket