| 2019-03-08

Köp biljetter till Danny Saucedo The Run Away Show

21-08-knapp-biljett-showtic-nyKöp dina biljetter direkt via Showtic.se
För biljettfrågor ring Showtic på telefon 0771-13 43 00

21-08-knapp-biljett-hotellpaket-nöjesresor
Boka hotellpaket hos Nöjesresor.se.
Paketet inkluderar både biljetter och övernattning. Till vissa evenemang finns även restaurangbesök som tillval.

Köp biljetter till Danny Saucedo The Run Away Show

Köp biljetter alt. hotellpaket till Danny Saucedo The Run Away Show. Från 29 september till 30 oktober 2022 på Cirkus i Stockholm sen  är Danny på Sverige Turné 26 november Linköping, 2 december 2022 Halmstad, 3 december 2022 Örebro, 7 december 2022 Malmö. Du kan även boka ett helt hotellpaket via Nöjesresor.se, som inkluderar både biljetter och övernattning på hotell. Se blå knapp ovan. 

För två år sen sålde han ut både Hamburger Börs i Stockholm och The Theatre i Göteborg i totalt tre säsonger med sin publik- och kritikerhyllade show NU. Nu är han tillbaka med "The Run(a)way show" – en modern popshow med ett helt nytt scenuttryck, som kommer att ha urpremiär på The Theatre i Göteborg den 31 oktober 2019.

Äntligen är det dags för fullblods-entertainern Danny att möta publiken igen. Och som han är laddad. Han som ständigt tänjer på både sina musikaliska gränser och sitt uttryck. Men som också gjort sig känd för att leverera formidabla pophits på löpande band. Danny har helt enkelt blivit synonym med dansgolvseufori och ingenting tyder på att det inte kommer fortsätta så. Tvärtom.

För nu bjuder han in till århundradets party med en unik och nyskapande show där de visuella effekterna är snäppet över tappa hakan-nivå och adjektivet "episkt" mer relevant än någonsin. Showen blir en mix av gamla och nya låtar och med sig har han ett helt entourage av de grymmaste dansarna som hjälper dig att fly vardagen in i festen.

Men upplevelsen börjar redan vid middagen, där du får möjlighet att njuta av en sharing dinner med asiatisk touch, som är långt från den traditionella trerättersmenyn med husets vin. Tillsammans med Danny har Krister Dahl - Sveriges enda 4-faldigt belönade OS- och VM Guldmedaljör - skapat en fullfjädrad menyupplevelse av högsta klass.

Upplevelsen fortsätter även efter showen, med barer, club och DJ.
VÄLKOMMEN!


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket