| 2021-09-16

Köp biljetter och hotellpaket till CHESS på svenska

21-08-knapp-biljett-hotellpaket-nöjesresor
Boka hotellpaket hos Nöjesresor.se.
Paketet inkluderar både biljetter och övernattning. Till vissa evenemang finns även restaurangbesök som tillval.

Köp biljetter och hotellpaket till CHESS på svenska.

Köp biljetter och hotellpaket till CHESS på svenska på Helsingborgs Arena i Helsingborg 11 februari till 20 februari 2022.

Broadwaymusikalen Chess på svenska sätts upp på Helsingborgs Arena under februari 2022. CHESS är ett drama om människans innersta, utspelat i offentlighetens obarmhärtiga ljus. Med musik som inte lämnar någon oberörd. Denna gång i ett samarbete mellan produktionsbolaget Sinne & Scen AB och Helsingborg Arena. Det blir en namnkunnig och färgstark cast med Loa Falkman och Shirley Clamp i spetsen. Vi får också se Kalle Leander, Alexander Lycke, Alma Bengtsson och Gert Fylking samt orkester, kör och dansare. Regissör till föreställningen är Sven Strömersten Holm, dirigerar gör Ulf Wadenbrandt.

Chess på svenska bjuder på en riktig Cold War-musikalisk kärleksthriller där öst möter väst, allianser och lojalitet prövas och där hat förvandlas till kärlek! Vi får följa en berättelse om enskilda människoöden som kastas runt i en miljö av internationell politik, ett spel de inte mäktar med att styra. Musikalen innehåller hitlåtar som bland annat "Anthem" och "Drömmar av glas". Premiären för den omåttligt populära musikalen blir fredagen den 11 februari och det blir totalt 8 föreställningar fram till den 20 februari 2022.


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket