| 2019-09-29

Köp biljetter till Fredrik "Benke" Rydmans Snövit

21-08-knapp-endast-biljett-ticketmaster kopiaBiljetter köps direkt via Ticketmaster.se
För biljettfrågor ring Ticketmasters callcenter på telefon 077- 170 70 70

Köp biljetter till Fredrik "Benke" Rydmans Snövit

Köp biljetter till Fredrik "Benke" Rydmans Snövit på Dansens Hus - stora scen i Stockholm från 27 november till 30 december 2021

Den 27 november är det premiär för Fredrik 'Benke' Rydmans dansföreställning Snövit, på Dansens Hus i Stockholm.

Snövit 2019 handlar om en kamp mot ålderdom, en kamp för att bli älskad, en kamp mot ensamhet, en kamp mot psykisk ohälsa.

Fredrik 'Benke' Rydman berättar lite kort om vad som väntar:

- Jag har länge tänkt på Snövit, men det är först nu som tiden känns riktigt mogen för att berätta historien, nu när alla har tillgång till spegeln via instagram och kan tävla om vem som har flest likes. Snövit är kanske världens mest kända saga, och det är inte så konstigt med tanke på att den handlar om så djupt mänskliga egenskaper som bekräftelsebehov, Snövits behov av att känna sig älskad, men även mammans existentiella kamp. Jag hoppas att publiken kommer känna igen sig och avbokar sina terapisamtal efter föreställningen.

Det blir en hisnande resa in den digitala samtiden, tillsammans med Snövit, Instadrottningen och 7 influencers.

#friday #mood #fitness #legday #nofilter #lovemylife #happy #mirrormirroronthewall
Mamman postar ytterligare en selfie på Insta och svaret kommer direkt - flest likes av alla! Inte så konstigt med tanke på alla sätt hon håller sig ung och snygg: olika dieter, tarmsköljning, yoga, ett litet lyft då och då...

Snövit, hennes dotter, är mest en statussymbol som kan visas upp när det behövs. Hon kämpar för att få sin mammas uppmärksamhet och kärlek. Men när Snövit en dag får en helt egen telefon - då förändras allt!
Med några enkla knapptryck får hon all bekräftelse hon saknat och snart har hon fler likes än sin mamma.

Att bli ersatt av någon yngre, framför allt av sin egen dotter, det krossar henne! Känslan av att livet är på väg att rinna ut blir en vändpunkt. Hon bestämmer att Snövit måste bort, att Snövit måste dö.

I skogen träffar hon sju influencers. Var och en med sin egen unika diagnos och kring den har de byggt sitt personliga varumärke. De är på en retreat för socialamedieberoende och har fått lämna ifrån sig sina telefoner och går varje dag på stärkande promenader. Nu mår de skit, men det gjorde de i och för sig också innan de blev av med sina telefoner, och de märker inte ens att Snövit desperat försöker bli en del av den dysfunktionella gruppen.
Snövit har dock ett vapen, hon har fortfarande kvar sin telefon.
Den kan hjälpa henne i kontakten med gruppen, men den kan också avslöja var hon befinner sig...

En kamp mot ålderdom, en kamp för att bli älskad, en kamp mot ensamhet, en kamp mot psykisk ohälsa.

Dansare: Lisa Arnold, Daniel Asamoah, Michael Buchner, Kevin Foo, Milena Jacuniak, Hanna Jansson, Daniel Koivunen, Ellen Lindblad, Martin Wallin.

Idé och Koreografi: Fredrik Benke Rydman
Scenografi: Fredrik Benke Rydman och Lehna Edwall
Kostym: Lehna Edwall
Ljus: Linus Fellbom


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket