| 2019-09-03
Musik & Show

Köp biljetter till AVICII TRIBUTE CONCERT

biljettknapp-köpbiljett-ticketmaster1

Köp biljetter till AVICII TRIBUTE CONCERT

Köp biljetter till AVICII TRIBUTE CONCERT på Friends Arena i Stockholm den 5 december 2019

Tim Bergling Foundation, som grundades av familjen efter Tim "Avicii" Berglings död förra året, arrangerar en unik konsert med Aviciis musik för att hylla Tim´s liv, musik och minne. För första gången kommer Aviciis största låtar att framföras av originalsångarna och ett 30-mannaband under en två timmars konsert.

Biljetter släpps via Ticketmaster torsdag 5 september klockan 10.00

Dessutom kommer en rad DJs att spela under kvällen: David Guetta, Kygo, Dimitri Vegas & Like Mike, som alla också varit nära vänner till Tim. Detta är en hyllning till Tim och alla intäkter går till initiativ inom psykisk ohälsa och självmordsprevention.
"Avicii Tribute Concert" äger rum på Friends Arena i Stockholm den 5 december. Detta blir den största konserten i Aviciis namn någonsin arrangerad.

Om konserten:
Under den två timmar långa livekonserten kommer sångarna som medverkat på Aviciis största låtar – artister som Aloe Blacc, Rita Ora, Adam Lambert och Sandro Cavazza, med fler – att framföra Avicii´s originallåtar tillsammans med ett 30-mannaband.
"Tim hade planer på att hans musik skulle framföras tillsammans med ett stort liveband. Nu förverkligar vi hans dröm och ger publiken och lyssnarna en chans att uppleva Tims låtar på ett helt unikt sätt", säger Klas Bergling.

"Vi är tacksamma att hans vänner, artister och musiker som han arbetat med under sin karriär kommer till Stockholm och hjälper oss förverkliga den här hyllningskonserten. De har alla utryckt ett uppriktigt intresse och önskan att engagera sig i att försöka stoppa ökningen av psykisk ohälsa, och ge sitt stöd i vårt arbete med Tim Bergling foundation. Vi ser otroligt mycket fram emot den här kvällen."


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket