Arrangörsservice AB

KONTAKTA:

Arrangörsservice AB
Roger Hammarberg
Elektronvägen 1-3
141 49
HUDDINGE
  • Stockholms Län

»Hemsida

08-774 14 00


  • INFORMATION
  • KARTA

HYR PARTYTÄLT, BORD & PORSLIN TILL FESTEN...

Arrangörsservice är totalleverantör inom uthyrning till av partytält, bord, stolar, porslin, ljud, ljus och scener till event, fest & konferenser. Vi levererar materialet dit du vill ha det. Inget är för högt upp eller långt bort! 

PARTYTÄLT, PORSLIN & MÖBLER

Arrangörrsservice AB erbjuder uthyrning av möbler och porslin för fest , konferens och evenemang. Vi tar hand om disken efteråt, bygger gedigna tält som står emot vind och väder i storlekarna 4x3m upp till stora tälthallar. Vi hjälper även till med att inreda tältet överraskande häftigt för gästerna!

LJUD, LJUS & SCEN

Vi levererar och monterar även utom- och inomhusscener, från mini till maxiformat. Våra tekniker har lång och gedigen erfarenhet och hjälper gärna till med professionellt ljud, och ljus och utrustning för alla sorters scener och evenemang.

LEVERANS & MONTERING

Vi levererar materialet dit du vill ha det. Inget är för högt upp eller långt bort. "Allt går att lösa" är vårt motto. Vi utvecklar ständigt vår logistik med egna burar och vagnar för smidig och snabb leverans. Vi monterar gärna allt på plats.

ALLT FÖR ETT LYCKAT EVENEMANG

Verksamheten omfattar uthyrning av det mesta som behövs för ett lyckat arrangemang, allt från möbler, porslin och glas till partytält, scener och teknik. Förutom uthyrning av material erbjuder även firman tekniker och montagepersonal, som kan montera materialet efter kunders behov och önskemål och köra tekniken på plats när det efterfrågas.

Välkommen att kontakta oss!

skickaförfrågan-knapp-profil

1-ny-facebookFölj oss på Facebook

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket