Albert Production AB

KONTAKTA:

Albert Production AB
Angelica "albert" Albertsson
Ehrensvärdsgatan 2
112 35
Stockholm

»Hemsida

0708-75 94 92


  • INFORMATION

MÄNNISKOR MÖTER MÄNNISKOR
- DE BÄSTA SAKERNA I LIVET ÄR INTE SAKER

DET ÄR JAG SOM ÄR ALBERT - JAG TÄNKTE BERÄTTA EN HEMLIGHET FÖR ER.

"Jag älskar människor. Jag älskar mötet mellan människor. Ibland det förväntade. Ibland det oväntade mötet. Möten fascinerar mig. Möten är livet. Jag vill skapa lust, passion och glädje. Jag vill skapa det oväntade. Och när rätt möte sker uppstår magi."

Jag arrangerar möten mellan människor

I nästan hela mitt liv har jag arbetat med mötet mellan människor. Jag har arbetat på de stora scenerna och de små och intima scenerna. Jag har mött nervdallret bakom scen. Jag har mött de enorma förväntningarna hos publiken. Jag har lärt mig att det är de små, nästan obefintliga detaljerna som avgör hur mötet ska bli. Den hårfina skillnaden mellan succé eller fiasko. Det är min uppgift att se till att mötet blir ett minne. Något bestående. Något av värde. Där inget får slarvas bort. Där inget är oviktigt. Där mötet blir en succé.

Jag tar ansvar för mötet. Fullt ut. Jag vet hur man skapar det magiska mötet. Jag vet hur man får till något bestående. Jag vet hur man får till det oväntade. Men det är inte jag som gör det själv. Jag arbetar med de bästa artisterna, de bästa föreläsarna och de bästa teknikerna. De som liksom jag älskar människorna och publiken. De som också vill skapa magi.

Men för att få magi krävs det oväntade. Det krävs mod och erfarenhet. Det krävs oväntade tankar som känns förväntade när de är genomförda. Det krävs barnets nyfikenhet och ålderdomens vishet. Två av mina viktigaste personer i livet är Bosse 7 år och Olof 93 år. De ger mig energi. De ger mig det oväntade. De ger mig kärlek. Precis den känsla som jag vill ge till dig. Den känsla som jag vill ska genomsyra hela mötet. Jag vill att du ska känna min nyfikenhet, min dedikation och min passion. Jag vill att du ska känna att jag bryr mig och att det inte bara är ännu ett uppdrag för mig. För i min värld är det något större. Något viktigare. Något finare. Det är ett möte. Mellan människor. Något som aldrig får slarvas bort.


kaffe-med-doppKaffe med dopp

Det är lätt att underskatta värdet av att visa sin personal, sina kollegor och sina kunder att de är betydelsefulla. Flera små aktiviteter spridda över året, skapar mer bränsle – än en stor.

Kaffe med dopp betyder:

Personliga möten och aktiviteter som skapas bara för er – i syfte att visa:

  • Uppskattning
  • Uppmärksamhet
  • Uppmuntran

albert-production-ladda-ner


Företagsutveckling – personalutveckling

Det betyder för oss på Albert Production att man utvecklar hela verksamheten - företaget, personalen och kulturen. Vi tror på helheten, att allt sitter ihop, och fokuserar man bara på en del så haltar resten – det funkar lika illa som att bara ha en vindrutetorkare, en sko eller världens bästa företagspresentation, men ingen projektor.. alla delar är lika viktiga.
Läs mer på vår sajt www.företagsutveckling.nu


Bokar artister

Jag bokar även artister och föreläsare. Bl.a Lise & Gertrud, Olof Rhölander, Barbro Fällman, Jan Gunnarsson, Mi Ridell m.fl.


Välkommen till Alberts värld! Personliga möten gör skillnad.
/ Angelica "albert" Albertsson
Telefon: 0708-75 94 92 eller:

skickaförfrågan-knapp-profil

FÖLJ MIG:

1-ny-linkedin 1-ny-twitter 1-ny-instagram

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket