| 2017-08-09
Musik & Konserter

Köp biljetter till Danny Saucedo Show - NU

köp-biljett-grön 

Köp biljetter till Danny Saucedo Show - NU

Köp biljetter till Danny Saucedo Show - NU som spelas på Hamburger Börs från den 14 september 2017 till den 24 februari 2018 och sen kommer den att spelas på The Theatre Gothia Towers i Göteborg den 29 mars till 5 maj 2018.

NU efter 10 år som artist blir Danny Saucedo först i sin generation med egen show på Hamburger Börs

Efter premiären hyllas Danny av såväl press som publik - vårsäsongen är avslutad men showen förlängs till hösten. Nypremiär den 14 september.

Våren 2018 kommer den att spelas på The Theatre Gothia Towers i Göteborg den 29 mars till 5 maj 2018.

NU är det äntligen dags för multiinstrumentalisten, sångaren och dansaren Danny Saucedo att ta ytterligare ett kliv och bli den första artisten i sin generation att göra entré på showscenen.

Danny med sin unika profil och sitt speciella scenuttryck i ren Justin Timberlake anda, är högaktuell som en av artisterna i årets säsong av TV4's "Så mycket bättre" som startar i oktober. Efter två grammis och fyra hyllade album som soloartist har han erövrat svenska folkets hjärtan. I år firar Danny tio år som artist och står starkare än någonsin med ständigt nya hitlåtar på listorna, som "Dör för dig", "Såsom I Himlen" och "Brinner i bröstet".

Den 25 januari intar Danny scenen på Hamburger Börs för att leverera en helt unik och nyskapande show, med fascinerande videoteknik, ljus- och ljudeffekter. Det blir energi, musikalitet och mycket dans i en spektakulär inramning. Men även intimt och nära, med mycket humor och självdistans. Allt signerat Fredrik "Benke" Rydman. Med sig på scen har Danny en stor ensemble med tio av Sveriges absolut bästa dansare och musiker.

"... Med denna föreställning vill jag visa för publiken var jag varit, och vart jag är på väg, men framför allt var jag befinner mig just NU!... " - Danny Saucedo.

"....Jag ser otroligt mycket fram emot att få jobba med Danny, som just NU är en av Sveriges hetaste artister med en otrolig talang och mångsidighet. Ser även med spänning fram emot att se publiken uppleva showen på Börsen, där vi flyttar fram gränserna för vad en sån här show skall vara... " - Fredrik "Benke" Rydman, kreativ regissör.

köpbiljett-showtic


emlogo-foot-since1998

Eventmarket Svenska AB | fb-rund | Ö. Hamngatan 12 | 732 30 Arboga | 0589-180 95 | info@eventmarket.se | eventmarket.se | org.nr: 556550-4015