HIGHLIGHTS

Highlights-infobild

 

INFO
En Highlight-annons är en modernare form av annons-banner som framför allt ger bättre exponering. Tack vare sin layout med såväl bild, rubrik och blänkatext, blir den än mer intressant för både besökaren och sökmotorerna, än vad en vanlig länkad bildbanners blir. Besökaren får en chans att intressera sig för budskapet innan klicket kommer. Detta gör att varje öppnad Highlight-annons får ett högre klickvärde i form av en mer potentiell kund. Även när det gäller SEO (sökmotoroptimering) så har våra Highlights positiv effekt. Google tex. gillar budskap i textform bättre än anonyma vidarelänkar. Sånt gör att Eventmarket hamnar högre upp i den organiska träfflistan på tex. Google. Bra va!

HUR VISAS MIN HIGHLIGHT?
Varje Highlight visas både på den stora Highlights-sidan men även på den egna Profilsidan. Den visas först som en blänkare i mindre format (bild, rubrik och blänkartext). När man klickar på den så öppnas den upp i sin helhet (bild, rubrik, textmassa i valfri mängd samt extern länk och profilsideslänk. Tanken med Highlight är att marknadsföra och pusha för aktuella saker under kortare perioder (vanligen 1 månad), till skillnad från Profilsidan som ofta visas ett år i taget.

KAN JAG MÄTA RESULTATET?
I Backstage kan du följa statistik över visningar och klick. Du kan såklart även ha flera Highlight-annonser publicerade samtidigt.

HUR AKTIVERAR JAG MIN HIGHLIGHT?
Du kan enkelt aktivera din egen Highlight-annons i ditt Backstage.  Först måste du dock boka en plats via oss.
Väl i Backstage klickar du på den blå fliken 'Profilsidor & Highlihts' och skrollar ner. Där klickar du på 'Skapa Ny Highlight' varpå en sida med olika fält visas. Här fyller du i alla fält samt laddar in önskad bild (720 pixlar bred x valfri höjd). 'Peka' på rubriken intill varje ifyllnadsfält, så får du fram detaljerad info om respektive fält. När du slutligen klickar på 'Skicka', så publiceras din annons i en månad. Önskar du längre period så kontaktar du oss så fixar vi det. Efter slutdatumet släcks den med automatik.

REDIGERING AV SYNLIG HIGHLIGHT
Du kan enkelt redigera din Highlight-annons via Backstage, genom att klicka på *Redigera'.

VILL DU HA VÅR HJÄLP?
Önskar du vår hjälp så finns vi här för dig!

SÄNKT PRIS
600:-/månad (Tidigare 900:-/månad)

 

KONTAKTA OSS OM DU VILL BOKA EN HIGHLIGHT-ANNONS
telefon: 0589-18095
E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

PS! I januari-16 bytte vi namn på dessa annonser från Spotlights till Highlights! 

 

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket