| 2023-07-01

Köp biljetter med Hotellpaket till Lars Winnerbäck på Sommar turné 2024

21-08-knapp-biljett-hotellpaket-nöjesresor

Boka hotellpaket hos Nöjesresor.se.
Paketet inkluderar både biljetter och övernattning. Till vissa evenemang finns även restaurangbesök som tillval.

Köp biljetter med Hotellpaket till Lars Winnerbäck på Sverige turné 2023

Köp biljetter med Hotellpaket till Lars Winnerbäck på Sommar turné, 12 juli till 30 augusti 2024.

 

Lars Winnerbäcks fjortonde album Neutronstjärnan släpps 22 september och är resultatet av ett samarbete med Joakim Berg och Martin Sköld från Kent. En dryg månad senare är det premiär för en omfattande arenaturné i Sverige och Norge. Med på turnén är stjärnskottet David Ritschard som support!

Slutet för en stjärna. Alla yttre lager stöts bort. Temperaturen och trycket stiger. En supernova flammar upp. Allt som kvarstår är den ursprungliga stjärnans kärna. En neutronstjärna.

Neutronsjärnan är namnet på Lars Winnerbäcks fjortonde album. Ett album skapat tillsammans med Kents Joakim Berg och Martin Sköld. Ibland är omvägen den bästa vägen för att nå ett mål man inte riktigt vet var det är. I det här fallet gick vägen postledes i form av demos skickade från Winnerbäcks deltidshem i Oslo till en studio i Stockholm.

Enkla akustiska demos har i största förtroende överlämnats för att kläs i en ny musikalisk skrud. En kontrollförlust som kräver sitt mod. Som kräver att lagren är avskalade och kärnan hård.

- Jag har länge tänkt och velat göra nåt som bryter av mot det jag gjort tidigare, men inte varit säker på hur eller med vem. Plötsligt, mitt i något annat, lyfte jag luren och ringde Jocke, som jag inte hade hört av på flera år. Vi kallpratade i ungefär fyrtiofem sekunder, sen började vi jobba. Och han ringde Martin, berättar Winnerbäck.

- Det har varit kul att se Jocke och Martin, i deras universum, hur dom jobbar tillsammans. Och det händer nåt oväntat när vi krockar. Logiskt och bekant, men nytt, fortsätter han.

Det förutsättningslösa förtroendet ledde till ett inspirerande samarbete, ett utbyte av idéer och erfarenheter. Resultatet är en berättelse om Sverige. Det land som Lars Winnerbäck och Kent på varsitt håll skildrat i sina sånger.

Lasses texter fångar med sedvanlig precision hur det är att vara människa i det här landet samtidigt som de ramas in av en vemodig ljudbild omisskännligt signerad Berg och Sköld. Sångerna bär namn som Vår tid, Min gata i stan och Alltid nästan där. En lägesrapport från ett land där våren verkar vägra komma. Eller kanske är precis runt hörnet. 12 maj kommer första smakprovet, singeln Nåt som verkligen är bra, innan Neutronstjärnan släpps 22 september.

På scen under turnén:
Jerker Odelholm – Bas
Jonna Löfgren – Trummor
Staffan Johansson - Gitarr
Carl Ekerstam – Gitarr
Sandra Widman – Sång, gitarr
Mikaela Hansson – Keyboard

Hos oss kan du enkelt boka ditt hotellpaket med konsertbiljetter till samtliga städer på turnén!


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket